Gepubliceerd op:

Schrijver:

Keukenbenodigdheden voor het leven met een baby

Het verwelkomen van een baby is een spannende en vreugdevolle gebeurtenis in het leven van veel mensen. Tijdens deze bijzondere tijd wil je ervoor zorgen dat je keuken is uitgerust met de benodigdheden om gezonde en voedzame maaltijden voor jezelf en je kleintje te bereiden. Maar je hoeft niet de bank te breken om alle benodigde keukenapparatuur en gereedschappen aan te schaffen. In deze blog bespreken we welke keukenbenodigdheden je nodig hebt voor je uitzet als je een baby krijgt en hoe je dit op een budgetvriendelijke manier kunt doen.

1. Blender of staafmixer

Een blender of staafmixer is essentieel voor het bereiden van babyvoeding. Hiermee kun je groenten, fruit en andere ingrediënten pureren tot een zachte consistentie die geschikt is voor je baby. Hoewel er dure high-end blenders zijn, kun je vaak een eenvoudige, betaalbare blender of staafmixer vinden die prima geschikt is voor deze taak. Wij raden deze Bestron staafmixer“>staafmixer aan: ze zijn van goede kwaliteit maar hebben een klein prijsje!

2. Stoompan of stoommandje

Stomen is een gezonde manier om groenten en andere ingrediënten voor babyvoeding te bereiden, omdat het de voedingsstoffen behoudt. Een goedkope stoompan of stoommandje kan je helpen bij het stomen van groenten en fruit voordat je ze pureert voor je baby. Deze kan je kopen van de merken KinghofF en Klausberg via Bol.com. Ze zijn budgetproof en hebben alleen maar goede reviews.

3. Opbergcontainers

Zorg voor voldoende opbergcontainers om babyvoeding in te bewaren. Kies voor herbruikbare, BPA-vrije plastic bakjes of glazen potten met goed sluitende deksels. Deze containers zijn zowel handig als kosten effectief. Deze kan je in grote sets kopen bij bol.com onder het merk United Entertainment en zijn erg geliefd onder ouders met een pasgeborene!

4. Flessensterilisator en flesjeswarmer (optioneel)

Flessensterilisator en Flesjeswarmer (optioneel). Hoewel een flessensterilisator en flesjeswarmer handig kunnen zijn bij het voorbereiden van flesvoeding, zijn ze niet absoluut noodzakelijk. Je kunt flessen ook steriliseren door ze te koken in een grote pan met kokend water, en je kunt flesjes opwarmen door ze in een kom met warm water te plaatsen. Deze kan je het beste kopen van de merken Philips en Dr. Brown!

5. Maatbekers en lepels voor babyvoeding

Speciale maatbekers en lepels voor babyvoeding kunnen handig zijn om de juiste porties voor je kleintje af te meten en te serveren. Het voorbereiden van je keuken voor de komst van een baby hoeft niet duur te zijn. Door slim te winkelen en te kiezen voor eenvoudige en betaalbare keukenapparatuur en gereedschappen, kun je jezelf goed voorbereiden op het voeden van je baby zonder je budget te overschrijden. Het belangrijkste is om te genieten van deze bijzondere tijd en te genieten van de maaltijden die je voor je kleintje bereidt. Ga hier naar de voeding pagina voor baby’s van Bol.com om al deze producten te scoren voor een kleine prijs!

Budgetuitzet.nl


Geplaatst

in

door

Tags: