Ontdek Europa per trein met Eurosleeper

Bij Eurosleeper begrijpen we de behoefte aan betaalbare, milieuvriendelijke en comfortabele reizen met de trein. We zijn er trots op om jou de mogelijkheid te bieden om Europa te verkennen met voordelige tarieven en een zorgeloze reiservaring. Hier is waarom Eurosleeper jouw perfecte partner is voor treinreizen naar Berlijn.

ReisVertrekTussenstopsAankomst
HeenreisAmsterdam Centraal (08:00)Utrecht Centraal (09:00)Berlijn Hauptbahnhof (14:45)
TerugreisBerlijn Hauptbahnhof (14:15)Hannover Hauptbahnhof (15:30), Dortmund (17:45), Utrecht Centraal (19:30)Amsterdam Centraal (20:30)
Reisschema

Grijp nu je kans! Slechts 3 kaartjes beschikbaar met een exclusieve korting van 40%. Koop je ticket vandaag nog en beleef een onvergetelijke reis met Eurosleeper.

Bestel een ticket

1. Voordeligheid trein

Bij Eurosleeper geloven we dat reizen betaalbaar moet zijn voor iedereen. Onze voordelige tarieven maken het mogelijk om naar Berlijn te reizen zonder je bankrekening te plunderen. Of je nu op zoek bent naar een enkele reis of een retourticket, bij ons vind je altijd geweldige deals die passen bij jouw budget.

2. Milieuvriendelijkheid trein

Treinreizen zijn een van de meest milieuvriendelijke manieren om door Europa te reizen. Door met de trein naar Berlijn te reizen, draag je bij aan het verminderen van jouw ecologische voetafdruk. Geniet van de reis en de prachtige landschappen, terwijl je de planeet beschermt voor toekomstige generaties.

3. Spitsuren Vermijden

Bij Eurosleeper begrijpen we dat comfort ook betekent dat je de spitsuren kunt vermijden. Onze flexibele vertrek- en aankomsttijden stellen je in staat om rustig en stressvrij naar Berlijn te reizen, zonder de drukte van de spitsuren.

4. Comfortabele reis met de trein

We begrijpen dat comfort essentieel is voor een ontspannen reis. Daarom bieden we ruime zit- en ligplaatsen aan boord van onze treinen naar Berlijn. Geniet van voldoende beenruimte en comfortabele stoelen, en ontspan onderweg naar jouw bestemming. Voor diegenen die wat extra luxe wensen, bieden we ook eersteklasopties met premium zitplaatsen en service.

Naar Berlijn en Verder

Berlijn, met zijn rijke geschiedenis en bruisende cultuur, wacht op jou om ontdekt te worden. Maar onze treinkaartjes bieden je de mogelijkheid om verder te reizen dan alleen Berlijn. Ontdek andere opwindende steden en bestemmingen in Europa, allemaal binnen handbereik met Eurosleeper.

Begin jouw Europese avontuur met Eurosleeper en ervaar de voordeligheid, milieuvriendelijkheid en het ultieme comfort van treinreizen naar Berlijn en daarbuiten. Boek vandaag nog jouw treinkaartjes en laat je verrassen door de schoonheid van Europa.

Benieuwd naar onze blogs? Lees hier meer: