Nachttrein Florence

Heb jij altijd al een reis willen maken met een nachttrein? Verwen jezelf met een unieke reiservaring naar het prachtige Florence, met onze nachttreindiensten! Onze nachttrein biedt niet alleen comfort en gemak, maar jij maakt ook een positief verschil voor het klimaat. Iedereen wil toch bijdragen aan een betere wereld?

Stel je voor, je reist in alle rust door de nacht, omringd door het betoverende Italiaanse landschap. Het comfort van je eigen coupé, de zachte deining van de trein en de ontspannen sfeer, zorgen voor een onvergetelijke reiservaring. Maar wat deze reis nog specialer maakt, is dat je met de trein kiest voor duurzaamheid. We kunnen samen de wereld behoeden van een intense klimaatverandering!

In vergelijking met andere vervoersmiddelen, zoals vliegtuigen en auto’s, draagt de nachttrein aanzienlijk bij aan de vermindering van CO2-uitstoot.

Bezoek in Florence de Uffizy Gallery, de Ponte Vechio, de Boboli-tuinen, de San Lorenzo-markt en nog veel meer. Vergeet niet te genieten van het heerlijke Italiaanse ijs!

Boek vandaag nog je ticket. Ervaar de perfecte combinatie van comfort, gemak en duurzaamheid. Reis met Eurosleeper en ontdek hoe je niet alleen naar een bestemming reist, maar ook bijdraagt aan een schonere wereld. Maak de keuze voor een fijne reiservaring, maak de keuze voor de nachttrein naar Florence!

nachttrein florence

Ontdek Florence

Reisschema:

Vertrek: 19:30 Amsterdam Centraal

Overstap: Innsbruck, Bologna

Eindstation: 15:07 Florence

Waar wacht u nog op? Boek uw treinticket naar Florence en beleef een milieuvriendelijke reis naar een van Europa’s mooiste steden.

Nog een beperkt aantal tickets beschikbaar!

Benieuwd naar onze blogs? Lees hier meer: