Nachttrein Milaan

Heb jij altijd al een reis willen maken met een nachttrein? Verwen jezelf met een unieke reiservaring naar het prachtige Milaan, met onze nachttreindiensten! Onze nachttrein biedt niet alleen comfort en gemak, maar jij maakt ook een positief verschil voor het klimaat. Iedereen wil toch bijdragen aan een betere wereld?

Stel je voor, je reist in alle rust door de nacht, omringd door het betoverende Italiaanse landschap. Het comfort van je eigen coupé, de zachte deining van de trein en de ontspannen sfeer, zorgen voor een onvergetelijke reiservaring. Maar wat deze reis nog specialer maakt, is dat je met de trein kiest voor duurzaamheid. We kunnen samen de wereld behoeden van een intense klimaatverandering!

In vergelijking met andere vervoersmiddelen, zoals vliegtuigen en auto’s, draagt de nachttrein aanzienlijk bij aan de vermindering van CO2-uitstoot.

Bezoek in Milaan de Duomo di Milano, de San-Siro, het Sforza-kasteel, het Navigli district en nog veel meer. Vergeet niet te genieten van het heerlijke Italiaanse ijs!

Boek vandaag nog je ticket. Ervaar de perfecte combinatie van comfort, gemak en duurzaamheid. Reis met Eurosleeper en ontdek hoe je niet alleen naar een bestemming reist, maar ook bijdraagt aan een schonere wereld. Maak de keuze voor een fijne reiservaring, maak de keuze voor de nachttrein naar Milaan!

Nachttrein Milaan

Ontdek Milaan

Reisschema:

Vertrek: 20:30 Amsterdam Centraal

Overstap: Basel

Eindstation: 10:40 Milaan

Nog een beperkt aantal tickets beschikbaar!

Waar wacht u nog op? Boek uw treinticket naar Milaan en beleef een milieuvriendelijke reis naar een van Europa’s mooiste steden.

Let op! Vul jouw gegevens goed in bij een boeking

How-to nachttrein boeken naar Milaan

Boek een ticket naar Milaan!

 1. Onderzoek route en bestemmingen

  Bepaal je vertrekpunt en eindbestemming in Italië. Identificeer de specifieke steden en spoorwegmaatschappijen die de gewenste route bedienen.

 2. Kies de juiste website

  Ga naar de website van de spoorwegmaatschappij of maak gebruik van online reisplatforms.

 3. Selecteer vertrek- en aankomstdata

  Kies de data waarop je wilt vertrekken en aankomen.

 4. Selecteer ticket en klasse

  Kies het type ticket, bijvoorbeeld een enkele reis of retour. Selecteer ook de gewenste klasse (bijvoorbeeld eerste klas of tweede klas).

 5. Voeg de reizigersinformatie toe

  Vul de nodige informatie in voor alle reizigers, inclusief namen en eventuele andere persoonlijke gegevens die nodig zijn voor het boeken.

 6. Selecteer eventueel een slaapaccommodatie

  Als de route nachttreinen omvat, kies dan het type accommodatie, zoals een zitplaats of een slaapcompartiment met een bed.

 7. Controleer de prijs

  Bekijk de totale kosten van de geselecteerde tickets. Controleer of er kortingen beschikbaar zijn voor jou als student.

 8. Betalen

  Volg de instructies om de betaling te voltooien.

 9. Controleer Bevestiging

  Na het betalen ontvang je een bevestiging van je boeking in je mail. Controleer alle details, de datums, tijden en reizigersinformatie omdat er een fout in kan staan.

Veel gestelde vragen

Welke bestemmingen in Italië worden bediend door nachttreinen?

Nachttreinen naar Italië gaan vanuit Europa naar Milaan, Rome, Florence en Venetië

Zijn er nachttreinen vanuit Nederland naar Italië?

Ja, er zijn nachttreinen die vanuit Amsterdam naar Milaan, Rome, Venetië en Florence gaan.

Hoe kan ik kaartjes voor nachttreinen naar Milaan kopen?

Kaartjes kunnen online gekocht worden via de websites van de spoorwegmaatschappijen of via reisbureaus. Sommige reisroutes bieden de mogelijkheid om ter plaatse kaartjes te kopen, maar voor populaire routes is het beter om vooraf te reserveren.

Zijn er slaapcompartimenten beschikbaar in de nachttreinen?

Ja, nachttreinen naar Italië bieden verschillende soorten accommodaties, waaronder slaapcompartimenten met bedden en compartimenten met zitplaatsen. De opties variëren per trein en route.

Wat zijn de faciliteiten aan boord van de nachttrein?

De nachttreinen zijn uitgerust met comfortabele slaapcabines, sanitaire voorzieningen en een restaurantrijtuig.

Fout gemaakt bij boeking?

Het kan zijn dat je een fout gemaakt hebt bij je boeking. Mogelijk is dat je verkeerde gegevens heb ingevuld en bij de ordebevestiging de fout pas hebt gezien.

Je kan deze fout zelf weer verhelpen. Klik hieronder op de knop om je bestelling juist te maken.

Klik hier bij foute boeking

Benieuwd naar onze blogs? Lees hier meer: