Nachttrein Rome

Heb jij altijd al een reis willen maken met een nachttrein? Verwen jezelf met een unieke reiservaring naar het prachtige Rome, met onze nachttreindiensten! Lees daarnaast de tips over Rome. Onze nachttrein biedt niet alleen comfort en gemak, maar jij maakt ook een positief verschil voor het klimaat. Iedereen wil toch bijdragen aan een betere wereld?

Stel je voor, je reist in alle rust door de nacht, omringd door het betoverende Italiaanse landschap. Het comfort van je eigen coupé, de zachte deining van de trein en de ontspannen sfeer, zorgen voor een onvergetelijke reiservaring. Maar wat deze reis nog specialer maakt, is dat je met de trein kiest voor duurzaamheid. We kunnen samen de wereld behouden van een intense klimaatverandering!

In vergelijking met andere vervoersmiddelen, zoals vliegtuigen en auto’s, draagt de nachttrein aanzienlijk bij aan de vermindering van CO2-uitstoot.

Bezoek in Rome Vaticaanstad, het Colosseum, het Forum Romanum en nog veel meer. Vergeet niet te genieten van het heerlijke Italiaanse ijs!

Boek vandaag nog je ticket. Ervaar de perfecte combinatie van comfort, gemak en duurzaamheid. Reis met Eurosleeper en ontdek hoe je niet alleen naar een bestemming reist, maar ook bijdraagt aan een schonere wereld. Maak de keuze voor een fijne reiservaring, maak de keuze voor de nachttrein naar Rome!

Wat is er te doen in Rome?

  1. Colosseum en het Forum Romanum: Verken deze historische locaties die het oude Rome weerspiegelen.
  2. Vaticaanstad: Bezoek de Sint-Pietersbasiliek, de Sixtijnse Kapel en de Vaticaanse Musea als gek bent op geschiedenis.
  3. Trevifontein: Gooi een muntje over je schouder in de Trevifontein om een wens te doen!
  4. Piazza Navona: Geniet van de levendigheid van dit prachtige plein met zijn fonteinen en cafés.
  5. Pantheon: Bewonder de pracht van het Pantheon, een goed gebleven Romeins gebouw van vroeger.
  6. Spaanse Trappen: Bezoek de grote Spaanse Trappen, een uitkijkpunt over de stad.
  7. Trastevere: Verken de charmante wijk Trastevere met zijn smalle straatjes en lokale winkels.
  8. Piazza del Popolo: Bezoek dit mooie plein met zijn indrukwekkende obelisk en omringende kerken.
nachttrein Rome

Ontdek Rome

Reisschema:

Vertrek: 20:30 Amsterdam Centraal

Overstap: Basel en Milaan

Eindstation: Rome

Waar wacht u nog op? Boek uw treinticket naar Rome en beleef een milieuvriendelijke reis naar een van Europa’s mooiste steden.

Nog een beperkt aantal tickets beschikbaar!

Benieuwd naar onze blogs? Lees hier meer: