Nachttrein Venetië

Heb jij altijd al een reis willen maken met een nachttrein? Verwen jezelf met een unieke reiservaring naar het prachtige Venetië, met onze nachttreindiensten! Lees daarnaast de tips over Venetië. Onze nachttrein biedt niet alleen comfort en gemak, maar jij maakt ook een positief verschil voor het klimaat. Iedereen wil toch bijdragen aan een betere wereld?

Stel je voor, je reist in alle rust door de nacht, omringd door het betoverende Italiaanse landschap. Het comfort van je eigen coupé, de zachte deining van de trein en de ontspannen sfeer, zorgen voor een onvergetelijke reiservaring. Maar wat deze reis nog specialer maakt, is dat je met de trein kiest voor duurzaamheid. We kunnen samen de wereld behouden van een intense klimaatverandering!

152 mensen kochten al een ticket naar Venetie!

In vergelijking met andere vervoersmiddelen, zoals vliegtuigen en auto’s, draagt de nachttrein aanzienlijk bij aan de vermindering van CO2-uitstoot.

Bezoek in Venetië het San Marcoplein, de Rialtobrug, de leuke steegjes, maak een traditionele gondeltocht en nog veel meer. Vergeet niet te genieten van het heerlijke Italiaanse ijs!

OP=OP

Boek vandaag nog je ticket, wacht niet te lang. Ervaar de perfecte combinatie van comfort, gemak en duurzaamheid. Reis met Eurosleeper en ontdek hoe je niet alleen naar een bestemming reist, maar ook bijdraagt aan een schonere wereld. Maak de keuze voor een fijne reiservaring, maak de keuze voor de nachttrein naar Venetië!

Wat te doen in Venetië?

  1. Gondeltocht: Ervaar de romantiek van Venetië met een traditionele gondeltocht door de mooie grachten.
  2. San Marcoplein (Piazza San Marco): Bezoek het prachtige plein, bewonder de indrukwekkende Basiliek van San Marco en de klokkentoren Campanile.
  3. Doge’s Palace (Palazzo Ducale): Verken het historische paleis met prachtige kunstwerken en architectuur.
  4. Rialtobrug: Wandel over de Rialtobrug, de oudste brug over het Canal Grande en geniet van het uitzicht op de grachten.
  5. Murano en Burano: Maak een boottocht naar Murano, beroemd om glasblazers, en Burano, bekend om zijn kleurrijke huizen en kantwerk.
  6. Gallerie dell’Accademia: Ontdek kunstwerken van Venetiaanse meesters in dit belangrijke kunstmuseum.
  7. Peggy Guggenheim Collection: Bezoek deze kunstcollectie met moderne kunst, gehuisvest in het voormalige huis van Peggy Guggenheim.
  8. Dorsoduro: Verken deze wijk met zijn kunstgalerijen, boetieks en gezellige cafés.
nachttrein venetië

Ontdek Venetië

Reisschema:

Vertrek: 19:30 Amsterdam Centraal

Overstap: München, Verona

Eindstation: 14:42 Venetië

Waar wacht u nog op? Boek uw treinticket naar Venetië en beleef een milieuvriendelijke reis naar een van Europa’s mooiste steden.

Nog een beperkt aantal tickets beschikbaar!

Benieuwd naar onze blogs? Lees hier meer: